Stern

Beleef jouw avontuur
bij Stern Mobile.

Kom werken bij Stern Mobile, een nieuwe, snelgroeiende telecomaanbieder in Nederland. Ben je ondernemend en leergierig? Join the team en werk mee aan de groei van ons bedrijf.

Nieuwste vacatures.

Hieronder vind je onze nieuwste vacatures. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie naar ons te sturen, als jouw droombaan er niet bij zit.

Open sollicitatie

Ben jij klaar om met ons het avontuur aan te gaan? Ben je ambitieus, ga je uitdagingen niet uit de weg en grijp je alle kansen die je tegenkomt? Stuur vooral een open sollicitatie naar ons met je CV en motivatie.

Join us. Join us. Join us.

Over
ons bedrijf.

Wij zijn een start-up dat zo’n twee jaar geleden is begonnen met ons avontuur. We wilden een nieuw geluid laten horen in telecomland, een mooi merk realiseren en bouwen aan een schare trouwe fans die in ons geloven. Wil je meedoen aan het avontuur? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Jouw
ontwikkeling.

Bij Stern Mobile kun je je snel ontwikkelen, er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Je krijgt bij ons veel eigen verantwoordelijkheden en je kunt bij ons je eigen ontwikkelingsplan maken. Maak je studiekosten? Dan nemen wij deze voor onze rekening! Als wij groeien, groei jij met ons mee.

It’s all
up to you.

Dit is je kans om je eigen werkavontuur te beleven. Jij bent een ondernemend iemand en je hebt altijd nieuwe plannen? Bij ons krijg je de kans om ze te realiseren. Kom bij het team en werk mee om het verschil te maken.