Stern

Nieuw in Nederland:
Stern Mobile

Stern Mobile is nieuw in Nederland. We stellen ons graag aan je voor. Maak kennis met een provider die het anders durft te doen door jou als klant altijd centraal te stellen.

Flex.

Iedereen is uniek. En elke dag is anders. Ga maar na: morgen kan je dataverbruik ineens hoger zijn dan vandaag. Of bel je onverwacht veel meer dan je normaal doet. Bij Stern Mobile bewegen we altijd met je mee.

Snel.

Als nieuwkomer in Nederland moet je goed bedenken wat je anders gaat doen. Daarom zijn we lekker snel. Een supersnel netwerk. Snel je abonnement op orde hebben of aanpassen. En je krijgt sneller iemand te spreken als je vragen hebt. Ook daarin zijn we dus net zo flexibel als jij.

Easy.

Bij Stern Mobile maken we het je graag makkelijk. Met een top mobiele app voor al je telefoonzaken en geen verrassingen achteraf. We bieden je de service die je van een topaanbieder mag verwachten. Geen ingewikkeld gedoe. En altijd goed geholpen.

Grip.

Nog zoiets: de kosten. Bij Stern Mobile zit jij aan de knoppen. En daar blijf je zitten, zolang je contract loopt. Zo heb je altijd grip op je kosten en stuur je dus bij als je dat nodig vindt. We denken daarin graag met je mee. Maar jij beslist.

Superflex.

Kies voor een provider die het anders durft te doen. Makkelijker. Sneller. En vooral: flexibeler. Met meer grip op je kosten en meer ruimte om je abonnement aan te passen naar jouw wensen. Kies dus voor Stern Mobile. Kies voor een provider die net zo flex is als jij.

Altijd bij de hand. Stern Mobile App.

Get it on Google Play
Download on the App Store
Stern Mobile app

Zo kun je ons bereiken:

  • Whatsapp

    Stel je vraag via Whatsapp


  • Wil je liever op een andere manier contact?